• Company
  • Service
  • Downloads
  • Links
  • Contact

เครื่องทำยูเอชที ที่ควบคุมด้วยคอมพิวเตอร์

AUHTC COMPUTER CONTROLLED UHT UNIT

เครื่องทำยูเอชที ที่ควบคุมด้วยคอมพิวเตอร์

เครื่องทำ UHT ที่ควบคุมด้วยคอมพิวเตอร์ สำหรับการถนอมอาหารด้วยกระบวนการ UHT กำลังการผลิตสูงสุดจะอยู่ที่ 15 ลิตร/นาที สามารถทำงานกับผลิตภัณฑ์ได้หลากหลายเช่น เบียร์ เยลลี่ ครีม ซอส ฯลฯ พร้อมกับเครื่องกวนแบบคงที่ในตัวเพื่อใช้กับผลิตภัณฑ์ที่มีความหนืดสูง

Pasteurization is a relatively gentle thermal process (with temperatures lower than 100 ºC) applied to food in order to reduce any possible pathogenic agent or to neutralize the enzymes that modify the flavors of certain foods. The result is either a safe product to be consumed in the short term, milk for instance, or in a longer term, bottled fruit.
There are three different processes: vat or slow pasteurization, High temperature short time pasteurization (HTST) and Ultra High Temperature pasteurization (UHT).
The Computer Controlled UHT Unit, “AUHTC”, is a compact design and easy installation pilot plant that works as independent unit or as part of an integrated process finishing that allows for studying in depth the pasteurization process of products and the variables of the process.