• Company
  • Service
  • Downloads
  • Links
  • Contact

เครื่องแยกเหวี่ยงแยกของเหลวควบคุมด้วยคอมพิวเตอร์

DSNC COMPUTER CONTROLLED TEACHING CREAM SEPARATOR

เครื่องแยกเหวี่ยงแยกของเหลวควบคุมด้วยคอมพิวเตอร์

เครื่องแยกเหวี่ยงแยกของเหลว สามารถแยกของเหลวที่มีเฟสหนาแน่นออกจากของเหลวที่มีเฟสเบา เช่นการแยกครีมออกจากนม

EXERCISES AND PRACTICAL POSSIBILITIES

  1. Study of the separation of different density liquids.
  2. Demonstration of the effect of the temperature in the separating process.
  3. Demonstration of the effect of the speed in the separating process.
  4. Production of different types of cream by using milks with different greasy matter contents, (11 % to 55 %).
  5. Production of a range of skimmed milks with different contents of greasy matter.
  6. To show the importance of cleanness and hygiene in food processing.
  7. Understanding the operation mode of this type of centrifuge, using instructive diagrams and ease of strip down the component parts.
    Additional practical possibilities:
  8. Sensors calibration.
    Other possibilities to be done with this unit:
  9. Many students view results simultaneously.
    To view all results in real time in the classroom by means of a
    projector or an electronic whiteboard.
  10. Open Control, Multicontrol and Real Time Control.
    This unit allows intrinsically and/or extrinsically to change the
    span, gains; proportional, integral, derivative parameters; etc,
    in real time.