PADC COMPUTER CONTROLLED TEACHING AUTONOMOUS PASTEURIZATION UNIT
เครื่องพาสเจอร์ไรซ์อัตโนมัติควบคุมด้วยคอมพิวเตอร์
เครื่องพาสเจอร์ไรซ์อัตโนมัติควบคุมด้วยคอมพิวเตอร์ สำหรับการถนอมอาหารด้วยกระบวนการพาสเจอร์ไรซ์เหมาะสำหรับผลิตภัณฑ์เช่น นม การพาสเจอร์ไรซ์ประกอบด้วยการให้ความร้อนแก่นมจนถึงอุณหภูมิที่กำหนดตามระยะเวลาที่กำหนด โดยไม่มีการปนเปื้อนของผลิตภัณฑ์เพื่อทำให้นมปลอดภัยสำหรับการบริโภคของมนุษย์โดยการทำลายแบคทีเรียทั้งหมดที่อาจเป็นอันตรายต่อสุขภาพ
The pasteurization process consists of heating of milk to a specific temperature for a specified period of time, not allowing the recontamination of that milk product during the heat treatment process.
Milk pasteurization has two purposes: to make milk safe for human consumption by destroying all bacteria that may be harmful to health (pathogens) and to improve the quality of milk (pasteurization can destroy some undesirable enzymes and spoilage bacteria).
The Computer Controlled Teaching Autonomous Pasteurization Unit,“PADC”, allows to study the pasteurization process and variables that influence the final product (pasteurized milk).