• Company
  • Service
  • Downloads
  • Links
  • Contact

เครื่องพาสเจอร์ไรซ์ขนาดเล็กควบคุมด้วยคอมพิวเตอร์

PASC COMPUTER CONTROLLED LABORATORY PASTEURIZER

เครื่องพาสเจอร์ไรซ์ขนาดเล็กควบคุมด้วยคอมพิวเตอร์

เครื่องพาสเจอร์ไรซ์ขนาดเล็กควบคุมด้วยคอมพิวเตอร์ สำหรับการถนอมอาหารด้วยกระบวนการพาสเจอร์ไรซ์เหมาะสำหรับศึกษากระบวนการหรือใช้งานในปริมาณไม่มาก

EXERCISES AND PRACTICAL POSSIBILITIES TO BE DONE WITH THE MAIN ITEMS

  1. Study of the HTST pasteurization of alimentary products.
  2. Study of the destruction of damaging organisms.
  3. Calibration of the peristaltic feed pump.
  4. Start of the pasteurization plant; operation with water.
  5. Determination of the relation between the heating water
    temperature according to the liquid flow to pasteurize.
  6. Determination of the survival curve for the different bacterial floras.
  7. Determination of the threshold temperature for a constant warming time of the product to treat.
  8. Determination of the necessary time to obtain a desired sterility volume.
  9. Determination of the thermal reduction time curve.
  10. Study and application of the CIP cleaning of the pasteurizer.
  11. Study of different chemical cleaning methods.
    Additional practical possibilities:
  12. Sensors calibration.
    Other possibilities to be done with this unit:
  13. Many students view results simultaneously.
    To view all results in real time in the classroom by means of a
    projector or an electronic whiteboard.